Portret

Hiernaast ziet u een olieverfportret geschilderd op paneel. Er is gekozen voor een rustige donkere achtergrond zodat de lichtval op het gezicht er mooi uitspringt.

 

Afmeting 55cm x 70cm

 `"Nat in nat"

Hiernaast staat de afbeelding van een jongensportret geschilderd op paneel..

 

Hierbij is de techniek van het "nat in nat" toegepast. Het schilderij wordt in z'n geheel geschilderd zonder dat het de kans krijgt tussendoor te drogen.

 

Afmeting van het schilderij is 50cm x 60cm

 

 Kinderportret

Hiernaast staat de afbeelding van een kinderportretje. De ondeugende blik geeft het schilderijtje een vrolijke uitstraling. 

 

Bent u ook op zoek naar een portret van uw kind, kleinkind of een familielid, dan kunt u via de contactpagina informatie opvragen.Portret

Dit portret is geschilderd op paneel.

 

Er is voornamelijk gebruik gemaakt grondkleuren. Hierdoor ontstaat een rustige uitstraling.

 

De afmeting is 50 x 60 cm.Bella Italia

Hieronder 2 kleurrijke schilderijen geschilderd naar een Italiaans tafereel.

Afmeting 55cm x 75cm

 

Bent u ook op zoek naar een portret of model, via de contactpagina kunt u meer informatie opvragen welke mogelijkheden er zijn.

 Bekend

Hieronder twee schilderijen uit de serie bekende Nederlanders. De frisse kleuren van het gezicht steken mooi af tegen het blauwe vlak. Er is voor gekozen om de achtergrond op een speelse manier te schilderen wat het geheel een losse uitstraling geeft.

 
KinderportretjesHieronder ziet u enkele afbeeldingen uit een reeks olieverfportretjes geschilderd op wit geprepareerd paneel.

 

De afmeting van de portretjes is 40cm x 50cm.

 


Portret

Portret geschilderd op paneel.

 

Afmeting 50cm x 60cm.Kinderportret


Hiernaast staat de afbeelding van een kinderportretje. 

 

Afmeting 50cm x 60cm

 

Bent u ook op zoek naar een portret van uw kind, kleinkind of een familielid dan kunt u via de contactpagina informatie opvragen.